augustus 23, 2007

Speeltuin

Hallo,

Zondag zijn we naar de speeltuin geweest De Alk, samen met Grietje en Shanna. Het was best wel fijn, ook al begon het iets later te regenen. We zijn maar snel gaan schuilen dan en ondertussen een colaatje opgeslurpt.

Grietje heeft voor de eerste keer met een go kart gereden. Omdat Grietje nog eigenlijk 2 cm te klein is, besloot Gerry van toch maar achter haar aan te wandelen. Bij momenten trapte ze goed door en dan gleden natuurlijk die kleine voetjes van die grote pedalen. Dan was Gerry er dus om bij te sturen. Maar ze moest toch zo fel lachen toen ze plots midden op de rotonde stond in plaats van de weg te volgen.


Dan zijn we ook nog op de wip gaan zitten, in het schip wat zandkasteeltjes gemaakt, en ook op zo'n slingerband gezeten of hoe noem je zoiets waarbij je op een band zit en van de ene naar de andere kant slingert :-)

Gerry ging dan nog met Grietje in het grote kasteel in die netten klimmen want ze wou dat toch zo graag doen, alleen is ze er nog een beetje te klein voor. Maar daar is dan toch Gerry als je hem nodig hebt:


De kinderen hebben zich alleszinds geamuseerd en wij ook. Ook paatje moest eens op de slingerband zitten en in de schommelmand :-) hihi (daar zijn gelukkig geen foto's van)
Nu zit mijn Grietje toch al een paar daagjes in Viande met de mama en de papa. En elke dag belt ze dat ze me toch zo fel mist. En als je dan na een gesprekje van tien minuten neerlegt zegt ze: daaaag paatje, doe je best hé!

Geen opmerkingen: